Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jesienią łatwo o przeziebienie, dlatego warto znać domowe sposoby ratowania zdrowia.
Bardzo smaczny, kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim zakwasie posypany p...
Odsłon: 20
tym razem grillowany był kurczak, udko było pyszne, zdecydowanie lepsze niż t...
Odsłon: 127
Zdrowe, smaczne, syte i szybkie śniadanie bez którego nie zaczyna się dnia. J...
Odsłon: 284
Jeśli uwielbiasz placki ziemniaczane lub te zrobione z cukinii, koniecznie mu...
Odsłon: 519
Bardzo smaczny, kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim zakwasie posypany p...
Odsłon: 20
tym razem grillowany był kurczak, udko było pyszne, zdecydowanie lepsze niż t...
Odsłon: 127
Zdrowe, smaczne, syte i szybkie śniadanie bez którego nie zaczyna się dnia. J...
Odsłon: 284
Jeśli uwielbiasz placki ziemniaczane lub te zrobione z cukinii, koniecznie mu...
Odsłon: 519
Składniki
Cytrynę wyszorować i wyparzyć wrzątkiem. Pokroić w cienkie półplasterki. Usunąć pestki. Imbir obrać i pokroić na plasterki. Do słoika włożyć cytrynę i imbir, dodać miód i dokładnie pomieszać. Przykryć i odstawić do lodówki na 24 godziny. Stosować 1-2 łyżki dziennie rozpuszczone w ciepłej wodzie lub herbacie. Można też bez rozpuszczania. Na zdrowie