Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jesienią łatwo o przeziebienie, dlatego warto znać domowe sposoby ratowania zdrowia.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 166
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4370
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11868
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6767
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5582
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 166
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4370
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11868
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6767
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5582
Składniki
Cytrynę wyszorować i wyparzyć wrzątkiem. Pokroić w cienkie półplasterki. Usunąć pestki. Imbir obrać i pokroić na plasterki. Do słoika włożyć cytrynę i imbir, dodać miód i dokładnie pomieszać. Przykryć i odstawić do lodówki na 24 godziny. Stosować 1-2 łyżki dziennie rozpuszczone w ciepłej wodzie lub herbacie. Można też bez rozpuszczania. Na zdrowie