Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jesienią łatwo o przeziebienie, dlatego warto znać domowe sposoby ratowania zdrowia.
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40610
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 990
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 247
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3322
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40610
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 990
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 247
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3322
Składniki
Cytrynę wyszorować i wyparzyć wrzątkiem. Pokroić w cienkie półplasterki. Usunąć pestki. Imbir obrać i pokroić na plasterki. Do słoika włożyć cytrynę i imbir, dodać miód i dokładnie pomieszać. Przykryć i odstawić do lodówki na 24 godziny. Stosować 1-2 łyżki dziennie rozpuszczone w ciepłej wodzie lub herbacie. Można też bez rozpuszczania. Na zdrowie