Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ogórki małosolne w wersji na słodko. Przepis pochodzi z 427. odcinka programu "Ewa gotuje".
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 125
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1167
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1205
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13300
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 125
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1167
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1205
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13300
Składniki
Ogórki włożyć do słoika. Dodać obrany i pokrojony na mniejsze kawałki chrzan, czosnek, koper, liście czarnej porzeczki i ziarna gorczycy. Wlać miód i zalać solanką (wodę wystarczy posolić, zagotować i wystudzić).
Przykryć, ale nie zakręcać.
Ogórki będą gotowe po 2-3 dniach.