Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 851
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 48
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2112
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4116
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 851
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 48
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2112
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4116
Składniki
Ogórki myjemy , obieramy, kroimy w talarki.Cebulę kroimy w plasterki.Marchew zetrzeć na tarce.Natkę kroimy, czosnek przecisnąć przez praskę.Ogórki, cebulę, marchewkę , natkę i czosnek mieszamy dokładnie i solimy.Odstawiamy na 2 godz.
Składniki zalewy / woda, ocet, cukier,olej /, zagotowujemy i zalewamy mizerię. Mieszamy dokładnie. Wkladamy do słoików , pasteryzujemy 15 - 20 min.