Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 976
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5556
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8705
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17917
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 976
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5556
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8705
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17917
Składniki
Ogórki myjemy , obieramy, kroimy w talarki.Cebulę kroimy w plasterki.Marchew zetrzeć na tarce.Natkę kroimy, czosnek przecisnąć przez praskę.Ogórki, cebulę, marchewkę , natkę i czosnek mieszamy dokładnie i solimy.Odstawiamy na 2 godz.
Składniki zalewy / woda, ocet, cukier,olej /, zagotowujemy i zalewamy mizerię. Mieszamy dokładnie. Wkladamy do słoików , pasteryzujemy 15 - 20 min.