Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1279
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 257
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 41
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1279
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 257
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 41
Składniki
Ogórki myjemy , obieramy, kroimy w talarki.Cebulę kroimy w plasterki.Marchew zetrzeć na tarce.Natkę kroimy, czosnek przecisnąć przez praskę.Ogórki, cebulę, marchewkę , natkę i czosnek mieszamy dokładnie i solimy.Odstawiamy na 2 godz.
Składniki zalewy / woda, ocet, cukier,olej /, zagotowujemy i zalewamy mizerię. Mieszamy dokładnie. Wkladamy do słoików , pasteryzujemy 15 - 20 min.