Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wykorzystałam duże ogórki które nie nadają się do kiszenia.
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 350
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1349
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25294
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 350
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1349
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25294
Składniki
Ogórki obieramy,szatkujemy na szatkownicy,cebulę obieramy i również szatkujemy,dajemy do miski,solimy wg uznania.Dodajemy cukier (około 3 łyżeczek), pieprz do smaku,ocet i koperek.Wszystko dokładnie wymieszać,pozostawić aby puściło sok.Słoiki dokładnie wymyć,osuszyć ,nakładać mizerię,zakręcić i pasteryzować około 15 minut.