Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała konfitura do gofrów i naleśników.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 294
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4214
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1853
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3601
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30157
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 294
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4214
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1853
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3601
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30157
Składniki
Wykonanie: Morele opłukać, wydrylować i włożyć do gorącego syropu przygotowanego z wody i cukru. Zagotować- wystudzić i powtórzyć tę czynność dwa razy. Podczas ostatniego gotowania wlać sok z pomarańczy i gotować na bardzo małym ogniu około 10 minut. Zszumować podczas gotowania, przełożyć gorącą konfiturę do wyparzonych słoików, zakręcić i odwrócić do góry dnem.