Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienity dodatek do naleśników, placków ziemniaczanych czy do jabłecznika.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 140
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 336
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1408
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 2566
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25880
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 140
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 336
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1408
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 2566
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25880
Składniki
Obrać jabłka ze skórek i wydrążyć gniazda nasienne. Pokroić w ósemki i wsypać do rondla. Na dno wlać trochę wody, aby jabłka nie przywarły do dna. Rozgotować jabłka co jakiś czas mieszając. gdy owoce będą rozgotowane wsypać cukier i gotować do uzyskania odpowiedniej konsystencji. Mus włożyć do słoików. Do rondla włożyć mały ręczniczek na dno i wlać ciepłej wody. Wstawić słoiki i pasteryzować 15 min. od zagotowania.