Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mus śliwkowy, idealny do ciast i galaretek.
Dzisiaj przepisów na bigos mamy tyle ile domów, w których jest przyrządzany....
Odsłon: 61
Polecam.
Odsłon: 347
Zupa grzybowa najlepiej smakuje mi jesienią i zimą, po długim spacerze. Cudow...
Odsłon: 26
Dzisiaj steki z kalafiora z sosem pomidorowo - paprykowym z dodatkiem mięsa m...
Odsłon: 20
Przepisów na krem ze szpinaku jest mnóstwo. Poniżej jeden z prostszych. Zupa...
Odsłon: 34
Propozycja na sycące danie dla gromadki gości. Można wykorzystać warzywa pozo...
Odsłon: 151
Dzisiaj przepisów na bigos mamy tyle ile domów, w których jest przyrządzany....
Odsłon: 61
Polecam.
Odsłon: 347
Zupa grzybowa najlepiej smakuje mi jesienią i zimą, po długim spacerze. Cudow...
Odsłon: 26
Dzisiaj steki z kalafiora z sosem pomidorowo - paprykowym z dodatkiem mięsa m...
Odsłon: 20
Przepisów na krem ze szpinaku jest mnóstwo. Poniżej jeden z prostszych. Zupa...
Odsłon: 34
Propozycja na sycące danie dla gromadki gości. Można wykorzystać warzywa pozo...
Odsłon: 151
Składniki
Śliwki bez pestek gotujemy 30 minut, rozdrabniamy blenderem, przecieramy przez sitko. Przetarte śliwki ponownie umieszczamy w garnku, doprowadzamy do wrzenia, dodajemy cynamon i dokładnie mieszamy. Dobrze wymieszany gorący mus śliwkowy wlewamy do litrowego słoika. Szczelnie zamykamy, studzimy i ostudzony wstawiamy do lodówki. Smacznego!!!