Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy nasze jabłka odmiany Najdared nie nadają się do konsumpcji, gdyż są zwiędnięte przerabiam je na mus do jabłecznika i wkładam do słoików.
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 467
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 982
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 178
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2709
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 467
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 982
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 178
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2709
Składniki
1. Jabłka obieram i kroję w kostkę lub małe kawałki. 2. Do rondla wrzucam jabłka 3. Dodaję miód, cynamon i imbir
4. Duszę aż jabłka się częściowo rozpadną.
5. Dodaję łyżkę żelfixu i gotuję kilka minut. 6. Nakładam do słoików
7. Słoiki stawiam je do góry dnem.
8. Jak ostygną a zakrętki się wklęsną oklejam etykietami.