Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy nasze jabłka odmiany Najdared nie nadają się do konsumpcji, gdyż są zwiędnięte przerabiam je na mus do jabłecznika i wkładam do słoików.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 105
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 288
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1166
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 2064
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25501
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 105
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 288
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1166
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 2064
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25501
Składniki
1. Jabłka obieram i kroję w kostkę lub małe kawałki. 2. Do rondla wrzucam jabłka 3. Dodaję miód, cynamon i imbir
4. Duszę aż jabłka się częściowo rozpadną.
5. Dodaję łyżkę żelfixu i gotuję kilka minut. 6. Nakładam do słoików
7. Słoiki stawiam je do góry dnem.
8. Jak ostygną a zakrętki się wklęsną oklejam etykietami.