Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy nasze jabłka odmiany Najdared nie nadają się do konsumpcji, gdyż są zwiędnięte przerabiam je na mus do jabłecznika i wkładam do słoików.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 670
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11167
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3950
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1367
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 670
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11167
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3950
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1367
Składniki
1. Jabłka obieram i kroję w kostkę lub małe kawałki. 2. Do rondla wrzucam jabłka 3. Dodaję miód, cynamon i imbir
4. Duszę aż jabłka się częściowo rozpadną.
5. Dodaję łyżkę żelfixu i gotuję kilka minut. 6. Nakładam do słoików
7. Słoiki stawiam je do góry dnem.
8. Jak ostygną a zakrętki się wklęsną oklejam etykietami.