Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ogórki kiszone zimą smakują najlepiej. Robię je z dodatkiem liści wiśni i czarnej porzeczki mają bardzo intensywny smak i są twarde i jędrne.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 305
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 236
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1361
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 305
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 236
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1361
Składniki
Wodę z solą zagotuj zostaw do wystygnięcia. Słoiki umyj osusz.Ogórki umyj. Na dno każdego słoika wkładaj koper , chrzan, liście wisni i porzeczki oraz po 2 ząbki czosnku,po kilka ziarenek pieprzu ,ziela, pieprzu, liści laurowych, gorczycy i układaj ciasno ogórki.
Ogórki zalej zalewą zakręć słoiki i odstaw w chłodne,ciemne miejsce. Smacznego.