Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są przepyszne, z przepisu mojej mamy.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 132
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9375
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 985
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 132
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9375
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 985
Składniki
Ogórki umyć ułożyć w słojach, dodać koper, grubo strugany korzeń chrzanu, ząbek czosnku i gorczycę.
Z wody i przypraw przygotować zalewę, zagotować - dodać ocet. Zalać ogórki. Słoje wstawić do kotła z gorącą wodą, po zagotowaniu wody kocioł odstawić i pozostawić pod przykryciem 10 minut . Po zakończeniu pasteryzacji słoje wyjąć.