Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ogórki konserwowe tanie i proste w przygotowaniu to doskonały dodatek do kanapek i obiadu.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 55
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9307
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 973
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1131
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 55
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9307
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 973
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1131
Składniki
Marchew oczyszczamy i kroimy w plastry. Cebulę obieramy i kroimy w plastry lub pół plastry. Do każdego słoika kładziemy: ziele angielskie, czosnek, pieprz, gorczycę, 1-2 plastry cebuli i 5-6 plastrów marchwi.Następnie w słoikach układamy ogórki. Do garnka wlewamy wodę, ocet, dodajemy sól i cukier zagotowujemy. Przygotowaną zalewą napełniamy słoiki z ogórkami i zakręcamy. Pasteryzujemy 5-7 min w zależności od wielkości słoików, wyjmujemy z wody i odstawiamy do góry dniem.