Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ogórki są idealne, nie za bardzo octowe takie w sam raz.
Wysyp ogórków na działce. Co robić? Cóż... kiszone już są, teraz czas na kons...
Odsłon: 51566
Kolejna wersja ogórków konserwowych-tym razem z czarnuszką.
Odsłon: 420
Sałatka kolorowa w smaku wyjątkowa to kuskus perłowy, marchewka młoda karmeli...
Odsłon: 484
Święta wielkanocne to czas mazurków, bab i innych pysznych ciast. Uwielbiam...
Odsłon: 623
Sałatka kolorowa w smaku wyjątkowa to kuskus perłowy, marchewka młoda karmeli...
Odsłon: 484
Święta wielkanocne to czas mazurków, bab i innych pysznych ciast. Uwielbiam...
Odsłon: 623
Składniki
Marchewkę i chrzan obieramy, kroimy w słupki, a następnie wkładamy do słoika razem z koprem, czosnkiem , liściem laurowym, zielem angielskim i gorczycą.
Pozostałe miejsce w słoiku dopełniamy ogórkami.
Gotujemy zalewę z octu, wody, soli i cukru.
Wystudzoną zalewą zalewamy ogórki.
Zakręcone słoiki pasteryzujemy 10 min. Po ugotowaniu słoiki odwracamy do góry dnem do wystygnięcia.
Smacznego !!!
;-D
Przepisy Przetwory
Przetwory
Domowa przyprawa gyros, jak zrobić samemu
Przetwory
Superfood z resztek - pasta, która wzbogaca smak potraw!
Przetwory
Kapusta kiszona w słoikach
Przetwory
Kalarepa kiszona w soku własnym
Domowa przyprawa gyros, jak zrobić samemu
Smaczna, praktyczna i bardzo prosta w przygotowaniu domowa przyprawa gyros be...
Odsłon: 304
Superfood z resztek - pasta, która wzbogaca smak potraw!
Gotujesz zupę i obierasz warzywa wcale nie musisz marnować obierek. Dzięki te...
Odsłon: 186