Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ogórki są idealne, nie za bardzo octowe takie w sam raz.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 947
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4573
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1211
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 537
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 947
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4573
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1211
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 537
Składniki
Marchewkę i chrzan obieramy, kroimy w słupki, a następnie wkładamy do słoika razem z koprem, czosnkiem , liściem laurowym, zielem angielskim i gorczycą.
Pozostałe miejsce w słoiku dopełniamy ogórkami.
Gotujemy zalewę z octu, wody, soli i cukru.
Wystudzoną zalewą zalewamy ogórki.
Zakręcone słoiki pasteryzujemy 10 min. Po ugotowaniu słoiki odwracamy do góry dnem do wystygnięcia.
Smacznego !!!
;-D