Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ogórki z papryką do słoików na zimę .
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 39
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 733
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 86
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 205
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 39
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 733
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 86
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 205
Składniki
Ogórki i paprykę umyj, z papryki usuń gniazda nasienne. Pokrój w słupki, cebule obierz i pokrój w krążki. Do każdego słoika włóż liść laurowy, ziele angielskie oraz gorczycę. Następnie włóż ogórki i paprykę a na wierzch
Z podanych składników ugotuj zalewę i przestudź. Wystudzoną zalewą zalej wypełnione słoiki, zakręć szczelnie . Na dno garnka włóż ściereczkę włóż słoiki zalej wodą i zagotuj . Pasteryzuj około 15 minut. Po wyjęciu odwracaj do góry dnem . Przechowuj w chłodnym miejscu .