Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Każdy przepis jest inny - poznaj mój.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 238
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 2202
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1828
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3523
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 28200
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 238
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 2202
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1828
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3523
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 28200
Składniki
Ogórki dokładnie umyć. Chrzan i czosnek obrać. Z kopru urwać części z nasionkami. Układać ogórki w dużym glinianym garnku, przekładając chrzanem pokrojonym w słupki i czosnkiem. Zalać letnią osoloną wodą (woda musi zakrywać ogórki), na górze ułożyć wiązkę kopru i liście chrzanu. Garnek przykryć ściereczką. Po 2-3 dniach można jeść. SMACZNEGO!