Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Każdy przepis jest inny - poznaj mój.
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 16205
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4952
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 16205
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4952
Składniki
Ogórki dokładnie umyć. Chrzan i czosnek obrać. Z kopru urwać części z nasionkami. Układać ogórki w dużym glinianym garnku, przekładając chrzanem pokrojonym w słupki i czosnkiem. Zalać letnią osoloną wodą (woda musi zakrywać ogórki), na górze ułożyć wiązkę kopru i liście chrzanu. Garnek przykryć ściereczką. Po 2-3 dniach można jeść. SMACZNEGO!