Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Każdy przepis jest inny - poznaj mój.
Do smalcu z boczkiem, cebulą i jabłkiem pysznie smakują ogórki małosolne. To...
Odsłon: 1556
Dzisiaj prosta i szybka ale i pyszna zapiekanka rodzinna . Polecam
Odsłon: 204
Placki po węgiersku jest obecnie chyba najbardziej uwielbianym przez Polaków...
Odsłon: 1574
Wyśmienita sałatka z ogórków małosolnych, młodej cebuli dymki i pomidorów mal...
Odsłon: 343
Dzisiaj prosta i szybka ale i pyszna zapiekanka rodzinna . Polecam
Odsłon: 204
Placki po węgiersku jest obecnie chyba najbardziej uwielbianym przez Polaków...
Odsłon: 1574
Wyśmienita sałatka z ogórków małosolnych, młodej cebuli dymki i pomidorów mal...
Odsłon: 343
Składniki
Ogórki dokładnie umyć. Chrzan i czosnek obrać. Z kopru urwać części z nasionkami. Układać ogórki w dużym glinianym garnku, przekładając chrzanem pokrojonym w słupki i czosnkiem. Zalać letnią osoloną wodą (woda musi zakrywać ogórki), na górze ułożyć wiązkę kopru i liście chrzanu. Garnek przykryć ściereczką. Po 2-3 dniach można jeść. SMACZNEGO!
Przepisy Przetwory
Przetwory
Nalewka z kwiatów czarnego bzu
Przetwory
Ocet z kwiatów czarnego bzu
Przetwory
Kiszony młody czosnek.
Przetwory
Zalewa na ogórki małosolne
Nalewka z kwiatów czarnego bzu
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 16829
Ocet z kwiatów czarnego bzu
Przygotowanie octu z kwiatów czarnego bzu wcale nie jest trudne. Potrzebne są...
Odsłon: 14421