Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na zdrowe pieczone pulpeciki, które zrobiłam z myślą o sobie i niemow...
Odsłon: 64
Idealne danie sezonowe, czyli sałatka ze szparagów i truskawek, jest soczysta...
Odsłon: 40
Ten wspaniały chlebek pojawił się w moim menu juz pięć lat temu. Na moim kana...
Odsłon: 9299
Przepis na zdrowe pieczone pulpeciki, które zrobiłam z myślą o sobie i niemow...
Odsłon: 64
Idealne danie sezonowe, czyli sałatka ze szparagów i truskawek, jest soczysta...
Odsłon: 40
Ten wspaniały chlebek pojawił się w moim menu juz pięć lat temu. Na moim kana...
Odsłon: 9299
Składniki
Ogórki umyć i poobcinać końcówki, czosnek obrać i poprzekrawać na połówki, chrzan pokroić na cienkie paski.
Układać ogórki warstwami przekładając koprem, czosnkiem i chrzanem.
Zagotowaną osoloną i ostudzoną wodą zalać ogórki. Przykryć słój talerzykiem i poczekać 2-3 dni. Życzę smacznego.