Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ŚWIETNE OGÓRKI NA ZUPĘ,WYSTARCZY ODKRĘCIĆ SŁOIK
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12346
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 829
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12346
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 829
Składniki
Większe ogórki,które zostają przy kiszeniu lub z korniszonów zetrzeć na tarce dodać sól,czosnek i koper, wymieszać nałożyć do słoików 0,300 l.i pozostawić do ukiszenia.Kiedy będą już dobre pasteryzować 15 min.Na zimę jak znalazł.