Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ŚWIETNE OGÓRKI NA ZUPĘ,WYSTARCZY ODKRĘCIĆ SŁOIK
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11891
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16223
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5174
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11891
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16223
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5174
Składniki
Większe ogórki,które zostają przy kiszeniu lub z korniszonów zetrzeć na tarce dodać sól,czosnek i koper, wymieszać nałożyć do słoików 0,300 l.i pozostawić do ukiszenia.Kiedy będą już dobre pasteryzować 15 min.Na zimę jak znalazł.