Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ŚWIETNE OGÓRKI NA ZUPĘ,WYSTARCZY ODKRĘCIĆ SŁOIK
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 675
Zupa ogonowa to jedno z klasycznych to dań kuchni polskiej, które z powodzeni...
Odsłon: 75605
Zdrowa, smaczna sałatka śniadaniowa.
Odsłon: 1638
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 675
Zupa ogonowa to jedno z klasycznych to dań kuchni polskiej, które z powodzeni...
Odsłon: 75605
Zdrowa, smaczna sałatka śniadaniowa.
Odsłon: 1638
Składniki
Większe ogórki,które zostają przy kiszeniu lub z korniszonów zetrzeć na tarce dodać sól,czosnek i koper, wymieszać nałożyć do słoików 0,300 l.i pozostawić do ukiszenia.Kiedy będą już dobre pasteryzować 15 min.Na zimę jak znalazł.