Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ogórki w kolejnej odsłonie. Tym razem pyszna sałatka np. do obiadu.
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29612
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2224
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29612
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2224
Składniki
Ogórki obieramy i kroimy w grubsze plastry. Cebule obieramy i kroimy w cienkie plasterki. Do ogórków dodajemy cebule, sól, olej, vegete, cukier, pieprz, ocet, koper, koncentrat pomidorowy i papryke. Wszystko dobrze mieszamy i odstawiamy na 20 minut.
Po tym czasie jeszcze raz mieszamy. Kladziemy do słoików razem z sosem. Pasteryzować ok 10 minut.