Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ogórki w kolejnej odsłonie. Tym razem pyszna sałatka np. do obiadu.
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 18597
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6841
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 18597
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6841
Składniki
Ogórki obieramy i kroimy w grubsze plastry. Cebule obieramy i kroimy w cienkie plasterki. Do ogórków dodajemy cebule, sól, olej, vegete, cukier, pieprz, ocet, koper, koncentrat pomidorowy i papryke. Wszystko dobrze mieszamy i odstawiamy na 20 minut.
Po tym czasie jeszcze raz mieszamy. Kladziemy do słoików razem z sosem. Pasteryzować ok 10 minut.