Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ogórki w kolejnej odsłonie. Tym razem pyszna sałatka np. do obiadu.
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 359
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 238
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 411
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1621
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 359
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 238
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 411
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1621
Składniki
Ogórki obieramy i kroimy w grubsze plastry. Cebule obieramy i kroimy w cienkie plasterki. Do ogórków dodajemy cebule, sól, olej, vegete, cukier, pieprz, ocet, koper, koncentrat pomidorowy i papryke. Wszystko dobrze mieszamy i odstawiamy na 20 minut.
Po tym czasie jeszcze raz mieszamy. Kladziemy do słoików razem z sosem. Pasteryzować ok 10 minut.