Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne do sałatek i surówek na zimę.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7453
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2379
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7453
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2379
Składniki
Wykonanie: Ogórki pokroić dowolnie, posolić i odstawić pod przykryciem na dobę. Wodę zagotować z octem, cukrem, przyprawami i również odstawić na dobę. Następnego dnia ogórki odsączyć i ułożyć w wyparzonych słoiczkach. Zalewę zagotować, zalać ogórki, natychmiast zakręcić i ostudzić pod kocem.