Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne do sałatek i surówek na zimę.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7947
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1274
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13734
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7947
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1274
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13734
Składniki
Wykonanie: Ogórki pokroić dowolnie, posolić i odstawić pod przykryciem na dobę. Wodę zagotować z octem, cukrem, przyprawami i również odstawić na dobę. Następnego dnia ogórki odsączyć i ułożyć w wyparzonych słoiczkach. Zalewę zagotować, zalać ogórki, natychmiast zakręcić i ostudzić pod kocem.