Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne do sałatek i surówek na zimę.
Wysyp ogórków na działce. Co robić? Cóż... kiszone już są, teraz czas na kons...
Odsłon: 51567
Przepis na pyszną i aromatyczną frittatę z salami, pomidorami, papryką, czerw...
Odsłon: 155
mięso jest mocno przypieczone ale nie wysuszone, do tego dobrze doprawione, p...
Odsłon: 209
Duszenie to najlepszy sposób na wołowe żebra. Długi czas gotowania powoduje,...
Odsłon: 129
Przepis na pyszną i aromatyczną frittatę z salami, pomidorami, papryką, czerw...
Odsłon: 155
mięso jest mocno przypieczone ale nie wysuszone, do tego dobrze doprawione, p...
Odsłon: 209
Duszenie to najlepszy sposób na wołowe żebra. Długi czas gotowania powoduje,...
Odsłon: 129
Składniki
Wykonanie: Ogórki pokroić dowolnie, posolić i odstawić pod przykryciem na dobę. Wodę zagotować z octem, cukrem, przyprawami i również odstawić na dobę. Następnego dnia ogórki odsączyć i ułożyć w wyparzonych słoiczkach. Zalewę zagotować, zalać ogórki, natychmiast zakręcić i ostudzić pod kocem.
Przepisy Przetwory
Przetwory
Domowa przyprawa gyros, jak zrobić samemu
Przetwory
Superfood z resztek - pasta, która wzbogaca smak potraw!
Przetwory
Kapusta kiszona w słoikach
Przetwory
Kalarepa kiszona w soku własnym
Domowa przyprawa gyros, jak zrobić samemu
Smaczna, praktyczna i bardzo prosta w przygotowaniu domowa przyprawa gyros be...
Odsłon: 326
Superfood z resztek - pasta, która wzbogaca smak potraw!
Gotujesz zupę i obierasz warzywa wcale nie musisz marnować obierek. Dzięki te...
Odsłon: 195