Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo fajne,delikatne ogórki w sam raz np. do klasycznego mielonego z ziemniaczkami,albo do mięska z grilla.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1374
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 338
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1374
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 338
Składniki
Ogórki z cebulą i solą wymieszać i odstawić na 4 godziny.Po tym czasie odlać wytworzony sok.
Zalewę dokładnie wymieszać i wlać w ogórki, dokładnie wymieszać i odstawić na pół godziny.Przełożyć do słoików i pasteryzować 15 minut.