Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smak lata zamkniety w słoiku:)
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6954
Polecam.
Odsłon: 107
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5253
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2366
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6954
Polecam.
Odsłon: 107
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5253
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2366
Składniki
ogórki kroimy na ćwiartki. Cebule obieramy i kroimy w kostkę. Wszystkie składniki mieszamy w misce. Napełniamy wyparzone słoiki, dopełniamy powstała zalewą i pasteryzujemy około 15 minut.