Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne, polecam.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8649
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 601
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8649
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 601
Składniki
Do słoików powrzucać po liściu laurowym, kilka ziaren pieprzu i ziela angielskiego. Obrane i pokrojone na ćwiartki lub w grube plastry ogórki poukładać ciasno w słoikach. Składniki na zalewę zagotować , dodać musztardę i kurkumę, wymieszać i zalać ogórki. Pasteryzować 10 minut, odwrócić do góry dnem, aż do całkowitego wystudzenia. SMACZNEGO!