Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na zdrowe pieczone pulpeciki, które zrobiłam z myślą o sobie i niemow...
Odsłon: 108
Idealne danie sezonowe, czyli sałatka ze szparagów i truskawek, jest soczysta...
Odsłon: 68
Przepis na zdrowe pieczone pulpeciki, które zrobiłam z myślą o sobie i niemow...
Odsłon: 108
Idealne danie sezonowe, czyli sałatka ze szparagów i truskawek, jest soczysta...
Odsłon: 68
Składniki
Składniki na zalewę wymieszać dodać musztardę dobrze rozprowadzić. Umyte ogórki włożyć do słoików, dodać koper, ziele angielskie, gorczycę, marchewkę, chrzan, czosnek, sól. Każdy słoik zalać zalewą. Pasteryzować 20 minut od momentu zagotowania. Następnie słoiki wciągnąć z garnka, odwrócić do góry dnem i tak zostawić do wystygnięcia. Smacznego