Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34690
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 919
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 381
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4023
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34690
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 919
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 381
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4023
Składniki
Składniki na zalewę wymieszać dodać musztardę dobrze rozprowadzić. Umyte ogórki włożyć do słoików, dodać koper, ziele angielskie, gorczycę, marchewkę, chrzan, czosnek, sól. Każdy słoik zalać zalewą. Pasteryzować 20 minut od momentu zagotowania. Następnie słoiki wciągnąć z garnka, odwrócić do góry dnem i tak zostawić do wystygnięcia. Smacznego