Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne do sałatek i surówek na zimę.
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 354
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 49
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 376
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 814
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 354
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 49
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 376
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 814
Składniki
Wykonanie: Cebulę obrać, pokroić w krążki i lekko posolić. Do każdego słoika włożyć po gałązce selera naciowego. Ogórki opłukać, obciąć końcówki, pokroić wzdłuż i ułożyć na selerze w słoiczkach razem z cebulą. Z podanych składników zagotować zalewę, zalać przygotowane ogórki, szczelnie zamknąć i pasteryzować przez 10 minut.