Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne do sałatek i surówek na zimę.
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 21
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 103
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 100
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 21
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 103
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 100
Składniki
Wykonanie: Cebulę obrać, pokroić w krążki i lekko posolić. Do każdego słoika włożyć po gałązce selera naciowego. Ogórki opłukać, obciąć końcówki, pokroić wzdłuż i ułożyć na selerze w słoiczkach razem z cebulą. Z podanych składników zagotować zalewę, zalać przygotowane ogórki, szczelnie zamknąć i pasteryzować przez 10 minut.