Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dobra do kanapek i sałatek
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2335
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3484
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4236
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 74209
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 580
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2335
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3484
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4236
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 74209
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 580
Składniki
1. paprykę umyć, pokroić w paski, 2. przygotować słoiki ( o pojemności 300-330ml), do każdego włożyć ząbek czosnku, kawałek chrzanu, listek laurowy, kilka ziarenek gorczycy i 2-3 ziela, następnie ułożyć paski papryki, 3. składniki zalewy wymieszać dokładnie (do rozpuszczenia cukru i soli), zalać paprykę, zakręcić, 4. słoiki ustawić na wyłożonej papierem blasze, wstawić do piekarnika, gdy piekarnik nagrzeje sie do temperatury 130 st , pozostawić na 25 min, następnie wyłączyć piekarnik, słoiki pozostawić wewnątrz do wystudzenia, smacznego