Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dobra do kanapek i sałatek
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 61
Propozycja pysznej i łatwej w przygotowaniu sałatki na wakacyjnego grilla. Sa...
Odsłon: 79
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 18
Samo zdrowie na talerzu. Bogactwo witamin z nowalijek. Korzystajmyz uroków la...
Odsłon: 84
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 39
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 46
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 61
Propozycja pysznej i łatwej w przygotowaniu sałatki na wakacyjnego grilla. Sa...
Odsłon: 79
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 18
Samo zdrowie na talerzu. Bogactwo witamin z nowalijek. Korzystajmyz uroków la...
Odsłon: 84
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 39
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 46
Składniki
1. paprykę umyć, pokroić w paski, 2. przygotować słoiki ( o pojemności 300-330ml), do każdego włożyć ząbek czosnku, kawałek chrzanu, listek laurowy, kilka ziarenek gorczycy i 2-3 ziela, następnie ułożyć paski papryki, 3. składniki zalewy wymieszać dokładnie (do rozpuszczenia cukru i soli), zalać paprykę, zakręcić, 4. słoiki ustawić na wyłożonej papierem blasze, wstawić do piekarnika, gdy piekarnik nagrzeje sie do temperatury 130 st , pozostawić na 25 min, następnie wyłączyć piekarnik, słoiki pozostawić wewnątrz do wystudzenia, smacznego