Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne jako dodatek do dań mięsnych, sprawdza się też jako sos do spagetti wystarczy dodać mięso i gotowe.
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1214
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 154
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 468
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 72
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1214
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 154
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 468
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 72
Składniki
Paprykę pokroić w paski, cebulę pokroić w piórka posolić pozostawić na około 8 godz.
woda + olej + ocet + cukier + koncentrat pomidorowy + ziele + liść włożyć do garnka dodać odciśnięta paprykę z cebulą gotować ok. 30 min., tak by papryka i cebula były dostatecznie miękkie. Gorące nakładać w słoiki. NIE PASTERYZOWAĆ!