Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne jako dodatek do dań mięsnych, sprawdza się też jako sos do spagetti wystarczy dodać mięso i gotowe.
Przepis dnia
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 4843
Przepis dnia
Naleśniki po chłopsku to gotowe danie, sycące i rozgrzewające. Idealnie się s...
Odsłon: 7452
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 781
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 103
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 99
Przepis dnia
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 4843
Przepis dnia
Naleśniki po chłopsku to gotowe danie, sycące i rozgrzewające. Idealnie się s...
Odsłon: 7452
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 781
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 103
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 99
Składniki
Paprykę pokroić w paski, cebulę pokroić w piórka posolić pozostawić na około 8 godz.
woda + olej + ocet + cukier + koncentrat pomidorowy + ziele + liść włożyć do garnka dodać odciśnięta paprykę z cebulą gotować ok. 30 min., tak by papryka i cebula były dostatecznie miękkie. Gorące nakładać w słoiki. NIE PASTERYZOWAĆ!