Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne jako dodatek do dań mięsnych, sprawdza się też jako sos do spagetti wystarczy dodać mięso i gotowe.
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 801
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425205
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10740
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 801
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425205
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10740
Składniki
Paprykę pokroić w paski, cebulę pokroić w piórka posolić pozostawić na około 8 godz.
woda + olej + ocet + cukier + koncentrat pomidorowy + ziele + liść włożyć do garnka dodać odciśnięta paprykę z cebulą gotować ok. 30 min., tak by papryka i cebula były dostatecznie miękkie. Gorące nakładać w słoiki. NIE PASTERYZOWAĆ!