Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Papryka robiona takim sposobem jest przepyszna. Wspomnienia dzieciństwa u babci powracają, aczkolwiek smak nie do końca taki sam jak kiedyś
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1300
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 27
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 12161
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1300
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 27
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 12161
Składniki
Umytą i pozbawioną pestek paprykę ( najlepiej różne kolory), kroimy w paski i wkładamy do słoików. Pozostałe składniki zagotowujemy i odstawiamy , żeby lekko przestygły. Następnie zalewamy naszą paprykę i pasteryzujemy ok. 15 min.