Do góry

Przetwory Przepis na:

Papryka z Miodem na zimę

Papryka z Miodem na zimę

Autor:

Przepisów i artykułów: 200 Ocena: 2938

Dodano:

Odsłon: 5783

Papryka robiona takim sposobem jest przepyszna. Wspomnienia dzieciństwa u babci powracają, aczkolwiek smak nie do końca taki sam jak kiedyś

Składniki

> 6 os. > 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Papryka z Miodem na zimę

Przygotowanie

  1. Umytą i pozbawioną pestek paprykę ( najlepiej różne kolory), kroimy w paski i wkładamy do słoików.
    Pozostałe składniki zagotowujemy i odstawiamy , żeby lekko przestygły.
    Następnie zalewamy naszą paprykę i pasteryzujemy ok. 15 min.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń