Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Papryka robiona takim sposobem jest przepyszna. Wspomnienia dzieciństwa u babci powracają, aczkolwiek smak nie do końca taki sam jak kiedyś
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34870
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15417
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34870
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15417
Składniki
Umytą i pozbawioną pestek paprykę ( najlepiej różne kolory), kroimy w paski i wkładamy do słoików. Pozostałe składniki zagotowujemy i odstawiamy , żeby lekko przestygły. Następnie zalewamy naszą paprykę i pasteryzujemy ok. 15 min.