Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest dobra do kanapek i nie tylko....Robię ją już kilka lat wszystkim bardzo smakuje -)
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6969
Polecam.
Odsłon: 118
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5282
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2420
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6969
Polecam.
Odsłon: 118
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5282
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2420
Składniki
Cebulę pokroić,dobrze nasolić i odstawić na 20 minut
Paprykę pokroić w paski.
Pieczarki z blanszować w lekko osolonej wodzie,jak są małe to w całości ,a jak duże to pokroić.
Zagotować zalewę, na gotującą wrzucić paprykę,gotować 7 -8 minut,dodać cebulę i pieczarki i jeszcze krótką chwilę pogotować.
Gorącą sałatkę nakładać do słoików i odwrócić do góry dnem.
PS.Przed samym nałożeniem do słoików spróbować czy jest dobrze posolona w razie potrzeby dosolić,gdyż sól jest dodawana tylko do cebuli.