Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest dobra do kanapek i nie tylko....Robię ją już kilka lat wszystkim bardzo smakuje -)
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 1375
Wykonanie idealnych gołąbków jest dla mnie zawsze stresujące. Ułatwiłam sobie...
Odsłon: 14919
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 926
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 1375
Wykonanie idealnych gołąbków jest dla mnie zawsze stresujące. Ułatwiłam sobie...
Odsłon: 14919
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 926
Składniki
Cebulę pokroić,dobrze nasolić i odstawić na 20 minut
Paprykę pokroić w paski.
Pieczarki z blanszować w lekko osolonej wodzie,jak są małe to w całości ,a jak duże to pokroić.
Zagotować zalewę, na gotującą wrzucić paprykę,gotować 7 -8 minut,dodać cebulę i pieczarki i jeszcze krótką chwilę pogotować.
Gorącą sałatkę nakładać do słoików i odwrócić do góry dnem.
PS.Przed samym nałożeniem do słoików spróbować czy jest dobrze posolona w razie potrzeby dosolić,gdyż sól jest dodawana tylko do cebuli.