Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest dobra do kanapek i nie tylko....Robię ją już kilka lat wszystkim bardzo smakuje -)
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4496
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5917
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1382
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12725
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4496
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5917
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1382
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12725
Składniki
Cebulę pokroić,dobrze nasolić i odstawić na 20 minut
Paprykę pokroić w paski.
Pieczarki z blanszować w lekko osolonej wodzie,jak są małe to w całości ,a jak duże to pokroić.
Zagotować zalewę, na gotującą wrzucić paprykę,gotować 7 -8 minut,dodać cebulę i pieczarki i jeszcze krótką chwilę pogotować.
Gorącą sałatkę nakładać do słoików i odwrócić do góry dnem.
PS.Przed samym nałożeniem do słoików spróbować czy jest dobrze posolona w razie potrzeby dosolić,gdyż sól jest dodawana tylko do cebuli.