Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli uda się Wam jeszcze znaleźć większą ilość pomidorów w atrakcyjnej cenie to warto to wykorzystać i przygotować domową passate pomidorową z dodatkiem cukini. Jest to bardzo proste, a zimą bedziemy cieszyc się cudownym smakiem świeżych pomidorów.
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1254
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1678
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 556
Następny pomysł na skrzydełka, moją ulubioną część kurczaka. Tym razem miód i...
Odsłon: 328
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1254
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1678
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 556
Następny pomysł na skrzydełka, moją ulubioną część kurczaka. Tym razem miód i...
Odsłon: 328
Składniki
Pomidory zalać wrzątkiem, następnie obrać ze skórki i pokroić w dużą kostkę. Cukinie umyć, obrac i również pokroić w kostkę. Tak przygotowane warzywa przełożyć do dużego garnka i gotować na małym ogniu przez ok. godzinę. Następnie zblendować. Przygotowaną passate przelać do wyparzonych słoików i pasteryzowac przez ok. 20 min.
Smacznego :)