Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli uda się Wam jeszcze znaleźć większą ilość pomidorów w atrakcyjnej cenie to warto to wykorzystać i przygotować domową passate pomidorową z dodatkiem cukini. Jest to bardzo proste, a zimą bedziemy cieszyc się cudownym smakiem świeżych pomidorów.
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19943
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 506
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 557
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6978
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1243970
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19943
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 506
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 557
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6978
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1243970
Składniki
Pomidory zalać wrzątkiem, następnie obrać ze skórki i pokroić w dużą kostkę. Cukinie umyć, obrac i również pokroić w kostkę. Tak przygotowane warzywa przełożyć do dużego garnka i gotować na małym ogniu przez ok. godzinę. Następnie zblendować. Przygotowaną passate przelać do wyparzonych słoików i pasteryzowac przez ok. 20 min.
Smacznego :)