Do góry

Przetwory Przepis na:

Peperonata (bigos włoski)

Peperonata (bigos włoski)

Autor:

Przepisów i artykułów: 2320 Ocena: 14656

Dodano:

Odsłon: 1268

Gotowe danie na obiad na zimę dla studentów.

Składniki

> 6 os. > 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Przygotowanie:
    Cebulę pokroić i udusić na oleju z masłem.Następnie dodać pomidory obrane ze skórki( mogą być z puszki), paprykę w proszku oraz pokrojoną dynię.Gotować do miękkości , w razie potrzeby doprawić solą do smaku. Następnie przeżyć do wyparzonych słoiczków, szczelnie zamknąć i pasteryzować przez 20 minut.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń