Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do gofrów, naleśników itp. w zimie jak znalazł.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8201
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1182
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9972
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4557
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 597
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8201
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1182
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9972
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4557
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 597
Składniki
Wykonanie: Brzoskwinie umyć, wypestkować, przekroić na pół i upiec w piekarniku przez 40 minut w temperaturze 130 stopni. Następnie owoce zmiksować z cytryną, dodać cukier i dusić pod przykryciem na małym ogniu 20 minut. Gdy marmoladka zacznie gęstnieć przełożyć ją do wyparzonych słoików i odwrócić do góry dnem.