Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do gofrów, naleśników itp. w zimie jak znalazł.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10178
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2805
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1913
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 736
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10178
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2805
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1913
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 736
Składniki
Wykonanie: Brzoskwinie umyć, wypestkować, przekroić na pół i upiec w piekarniku przez 40 minut w temperaturze 130 stopni. Następnie owoce zmiksować z cytryną, dodać cukier i dusić pod przykryciem na małym ogniu 20 minut. Gdy marmoladka zacznie gęstnieć przełożyć ją do wyparzonych słoików i odwrócić do góry dnem.