Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do gofrów, naleśników itp. w zimie jak znalazł.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11122
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1193
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11695
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1157
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11122
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1193
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11695
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1157
Składniki
Wykonanie: Brzoskwinie umyć, wypestkować, przekroić na pół i upiec w piekarniku przez 40 minut w temperaturze 130 stopni. Następnie owoce zmiksować z cytryną, dodać cukier i dusić pod przykryciem na małym ogniu 20 minut. Gdy marmoladka zacznie gęstnieć przełożyć ją do wyparzonych słoików i odwrócić do góry dnem.