Do góry

Przetwory Przepis na:

Pieczona marmoladka brzoskwiniowa

Pieczona marmoladka brzoskwiniowa

Autor:

Przepisów i artykułów: 2563 Ocena: 19443

Dodano:

Odsłon: 269

Do gofrów, naleśników itp. w zimie jak znalazł.

Składniki

5-6 os. > 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Pieczona marmoladka brzoskwiniowa

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Brzoskwinie umyć, wypestkować, przekroić na pół i upiec w piekarniku przez 40 minut w temperaturze 130 stopni. Następnie owoce zmiksować z cytryną, dodać cukier i dusić pod przykryciem na małym ogniu 20 minut. Gdy marmoladka zacznie gęstnieć przełożyć ją do wyparzonych słoików i odwrócić do góry dnem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń