Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne , pierwsze ogórki małosolne w tym roku.
słój, nóż, garnek, łyżka,
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 228
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 789
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 1363
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25015
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 228
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 789
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 1363
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25015
Składniki
Wodę zagotować , po zagotowaniu zdjąć z ognia , dodać sól i wymieszać do rozpuszczenia soli. Do dużego czystego słoja włożyć umyte ogórki , pomiędzy ogórki powkładać koperek lub baldachimy kopru ( ja miałam tylko koperek zielony) przekrojone na połówki ząbki czosnku ( czosnku nie obieram). Zalać lekko przestudzoną wodą. Słój zakręcić i odstawić w ciepłe miejsce do ukiszenia. Po 2-3 dniach można zajadać. Smacznego
Ogórki gotowe do ukiszenia.