Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj przepyszna sałatka ogórkowa , sałatka pikantna z dodatkiem chilli. Polecam
tarka lub nóż, miska, łyżka , szklanka, słoiki,
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1280
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5800
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8820
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18416
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1280
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5800
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8820
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18416
Składniki
Ogórki po umyciu poszatkować w plastry, posolić i odstawić na 4 - 5 godzin. Składniki zalewy zagotować. Poszatkowane ogórki odsączyć z powstałego płynu i zalać gorącą zalewą, zostawić na 2 - 3 godziny po czym przekładać do czystych wymytych słoików. Pasteryzować około 10 minut od zagotowania wody. Smacznego.
Sałatka gotowa.