Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
może to bardziej Ajwar, ale jest pyszny i tak naprawdę niezbyt pracochłonny, znakomity do kanapek i potraw z grila
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32541
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 40
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 65
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 903
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 325
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32541
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 40
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 65
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 903
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 325
Składniki
1. paprykę umyć, przekroić, usunąć nasiona i błonki, pokroić na kawałki, 2. do garnka włożyć paprykę, dodać obrany czosnek, olej, cukier i sól, gotować 20 min, po tym czasie zmiksować, 2. dodać 3 słoiczki koncentratu pomidorowego, liście laurowe, bazylie, ocet i paprykę oraz pieprz, gotować jeszcze 10 min, 3. wyjąć liście laurowe, nalewać do słoiczków, z tej porcji wychodzi 20 słoiczków (takich po koncentracie), pasteryzować 20-25 min, smacznego