Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
może to bardziej Ajwar, ale jest pyszny i tak naprawdę niezbyt pracochłonny, znakomity do kanapek i potraw z grila
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113063
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 787
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 588
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113063
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 787
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 588
Składniki
1. paprykę umyć, przekroić, usunąć nasiona i błonki, pokroić na kawałki, 2. do garnka włożyć paprykę, dodać obrany czosnek, olej, cukier i sól, gotować 20 min, po tym czasie zmiksować, 2. dodać 3 słoiczki koncentratu pomidorowego, liście laurowe, bazylie, ocet i paprykę oraz pieprz, gotować jeszcze 10 min, 3. wyjąć liście laurowe, nalewać do słoiczków, z tej porcji wychodzi 20 słoiczków (takich po koncentracie), pasteryzować 20-25 min, smacznego