Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pikle z żółtej i zielonej fasolki szparagowej. Przepis pochodzi z 426. odcinka programu "Ewa gotuje".
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1932
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3885
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3700
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 485
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1932
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3885
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3700
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 485
Składniki
Fasolkę namoczyć w lodowatej wodzie, odciąć ogonki i usunąć łyko. Ułożyć pionowo w słoikach. Dodać koper, czosnek, liście laurowe, ziele angielskie i kolendrę.
Z wody, octu, soli i cukru zagotować zalewę i zalać nią na fasolkę.
Na wierzch każdego słoika wlać po łyżce oliwy. Zakręcić.
Pasteryzować w garnku lub piekarniku przez 15 minut. Wyjąć i wystudzić.
Przechowywać w piwnicy.