Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rzodkiewki w tej wersji zyskują niepowtarzalny smak. Będą idealnym dodatkiem do kanapek i sałatek. Przepis pochodzi z 428. odcinka programu "Ewa Gotuje".
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 456864
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1241
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2112
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 512
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 456864
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1241
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2112
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 512
Składniki
Rzodkiewki umyć i ułożyć w słoiku.
Ocet winny ugotować z wodą, cukrem, solą, kolendrą, kardamonem i anyżem. Przestudzić i zalać rzodkiewki. Zamknąć i odstawić na minimum 2 dni.