Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rzodkiewki w tej wersji zyskują niepowtarzalny smak. Będą idealnym dodatkiem do kanapek i sałatek. Przepis pochodzi z 428. odcinka programu "Ewa Gotuje".
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 144
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9394
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 990
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 144
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9394
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 990
Składniki
Rzodkiewki umyć i ułożyć w słoiku.
Ocet winny ugotować z wodą, cukrem, solą, kolendrą, kardamonem i anyżem. Przestudzić i zalać rzodkiewki. Zamknąć i odstawić na minimum 2 dni.