Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super zapas na zimę do sałatek i nie tylko.
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1636
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 876
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1636
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 876
Składniki
Wykonanie: Z podanych składników ugotować zalewę- odstawić i rozpuścić żelatynę lecz nie gotować. Pomidorki dokładnie umyć i wysuszyć. Następnie pomidorki włożyć do wyparzonych słoików, przekładając plastrami cebuli. Dodać po 2 ząbki czosnku, zalać przygotowaną zalewą, posypać posiekaną natką pietruszki, szczelnie zakręcić. Pasteryzować przez 3 minuty.