Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super zapas na zimę do sałatek i nie tylko.
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45714
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23169
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45714
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23169
Składniki
Wykonanie: Z podanych składników ugotować zalewę- odstawić i rozpuścić żelatynę lecz nie gotować. Pomidorki dokładnie umyć i wysuszyć. Następnie pomidorki włożyć do wyparzonych słoików, przekładając plastrami cebuli. Dodać po 2 ząbki czosnku, zalać przygotowaną zalewą, posypać posiekaną natką pietruszki, szczelnie zakręcić. Pasteryzować przez 3 minuty.