Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj zapakowane do słoików będą dobrym dodatkiem do potraw w późniejszym czasie. Polecam.
Polecam. Domownicy byli zgodni. To jest pyszne. Na zdrowie.
Odsłon: 1618
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 1068
Wyśmienita rolada ze schabu faszerowana mięsem mielonym z dodatkiem warzyw. Ś...
Odsłon: 159
Polecam. Domownicy byli zgodni. To jest pyszne. Na zdrowie.
Odsłon: 1618
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 1068
Wyśmienita rolada ze schabu faszerowana mięsem mielonym z dodatkiem warzyw. Ś...
Odsłon: 159
Składniki
Zagotować wodę z solą. Pomidory dokładnie umyć. Przekrawać i usuwać piętkę. Pokroić w kostkę. Zapakować do słoików. Słoiki i pokrywki powinny być wyparzone. Zalewać pomidory solanką. Dokładnie pozakręcać pokrywki. Pastryzować 20 min od zawrzenia wody. Pozostawić słoiki do wystudzenia. Opisać i przenieść do spiżarni. Polecam. Smacznego. Oczywiście można zdjąć skórki z pomidorów. Wystarczy zalać pomidory gorącą wodą, a następnie przełożyć do zimnej. Skórki z łatwością będzie można usunąć.