Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przyszedł czas na przetwory z cukinii, tym razem super powidło na zimę .
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 29
Szybki obiad z łososiem z buraczkami na pure z batata. Uwielbiamy batata za s...
Odsłon: 60
Przepyszne i bardzo proste ciasto z ryżem preparowanym i masą krówkową. Lekki...
Odsłon: 62
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 91
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 29
Szybki obiad z łososiem z buraczkami na pure z batata. Uwielbiamy batata za s...
Odsłon: 60
Przepyszne i bardzo proste ciasto z ryżem preparowanym i masą krówkową. Lekki...
Odsłon: 62
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 91
Składniki
Wykonanie: Cukinię obrać, pokroić, zasypać cukrem i pozostawić na noc. Następnie smażyć, w połowie smażenia dodać kwasek cytrynowy, a na koniec aromat cytrynowy. Gdy masa ma konsystencję powidła, przełożyć do przygotowanych słoików i pasteryzować około 15 minut. Powidełko wspaniale nadaje się do pieczonych bułeczek i naleśników oraz deserów.