Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam tak zamarynowane grzybki,aromatyczne i bardzo smaczne:)
Przepis na pyszną, zdrową i pożywną sałatkę z makaronem pełnoziarnistym oraz...
Odsłon: 184
Najprostsze ciasto jakie można sobie wyobrazić. Proste i szybkie w przygotowa...
Odsłon: 37
Przepis na pyszną, zdrową i pożywną sałatkę z makaronem pełnoziarnistym oraz...
Odsłon: 184
Najprostsze ciasto jakie można sobie wyobrazić. Proste i szybkie w przygotowa...
Odsłon: 37
Składniki
Grzyby oczyścić,podzielić na mniejsze części i gotować około pół godz.w osolonej wodzie. Odcedzić. Ugotować zalewę,z dodatkiem liści i ziela,trzeba próbować ,każdy ma inne smaki. Pod koniec wrzucić nacie i moment zagotować. Do wyparzonych słoików dać natkę pietruszki i selera.Wyłowić ziele i liście również dodać. Do zalewy wrzucić odcedzone grzyby i zagotować. Gorące przekładać chochelką do słoików,wytrzeć słoik przy zakrętce,zakręcić i obrócić do góry dnem.Zostawić do wystudzenia. Smacznego życzę!