Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam tak zamarynowane grzybki,aromatyczne i bardzo smaczne:)
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 171
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 320
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1546
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 171
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 320
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1546
Składniki
Grzyby oczyścić,podzielić na mniejsze części i gotować około pół godz.w osolonej wodzie. Odcedzić. Ugotować zalewę,z dodatkiem liści i ziela,trzeba próbować ,każdy ma inne smaki. Pod koniec wrzucić nacie i moment zagotować. Do wyparzonych słoików dać natkę pietruszki i selera.Wyłowić ziele i liście również dodać. Do zalewy wrzucić odcedzone grzyby i zagotować. Gorące przekładać chochelką do słoików,wytrzeć słoik przy zakrętce,zakręcić i obrócić do góry dnem.Zostawić do wystudzenia. Smacznego życzę!