Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam tak zamarynowane grzybki,aromatyczne i bardzo smaczne:)
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 244
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1325
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4153
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 1129
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 244
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1325
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4153
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 1129
Składniki
Grzyby oczyścić,podzielić na mniejsze części i gotować około pół godz.w osolonej wodzie. Odcedzić. Ugotować zalewę,z dodatkiem liści i ziela,trzeba próbować ,każdy ma inne smaki. Pod koniec wrzucić nacie i moment zagotować. Do wyparzonych słoików dać natkę pietruszki i selera.Wyłowić ziele i liście również dodać. Do zalewy wrzucić odcedzone grzyby i zagotować. Gorące przekładać chochelką do słoików,wytrzeć słoik przy zakrętce,zakręcić i obrócić do góry dnem.Zostawić do wystudzenia. Smacznego życzę!