Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na pyszne prawdziwki, który na stałe zagości w Waszych corocznych, grzybowych przetworach.
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11579
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 69
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7988
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155080
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1109
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11579
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 69
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7988
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155080
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1109
Składniki
Grzyby oczyszczamy, myjemy i gotujemy w osolonym wrzątku 10 min. Odcedzamy. W tym samym czasie (podczas obgotowywania grzybów) ze wszystkich składników zagotowujemy zalewę. Gorące grzyby przekładamy do słoików, zalewamy gorącą marynatą. Słoiki zakręcamy, odwracamy do góry dnem. Pozostawiamy do wystygnięcia.