Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na zimę do zupy.Polecam :))
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1955
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2630
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1955
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2630
Składniki
1. Ogórki przemyć i zetrzeć na tarce o grubych oczkach.Natkę pietruszki posiekać.Ogórki i natkę pietruszki wrzucić do dużej miski.Dodać sól i wymieszać.Po wymieszaniu nakładać do czystych i wyparzonych słoików.Wynosić do ciemnej piwnicy lub spiżarni.