Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 885
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4513
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1130
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 503
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3761
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 885
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4513
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1130
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 503
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3761
Składniki
Dynię myjemy i osuszamy.Wydrążamy pestki i kroimy na niewielkie kawałki które układamy na wyłożonych papierem do pieczenia blaszkach. Pieczemy ok 30-40 min w temperaturze 160 st. C aż dynia będzie miękka. Upieczoną dynię studzimy a następnie obieramy ze skóry. Miękki miąższ miksujemy i mrozimy w woreczkach na mrożonki.