Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34662
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 905
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 297
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3903
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34662
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 905
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 297
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3903
Składniki
Dynię myjemy i osuszamy.Wydrążamy pestki i kroimy na niewielkie kawałki które układamy na wyłożonych papierem do pieczenia blaszkach. Pieczemy ok 30-40 min w temperaturze 160 st. C aż dynia będzie miękka. Upieczoną dynię studzimy a następnie obieramy ze skóry. Miękki miąższ miksujemy i mrozimy w woreczkach na mrożonki.