Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rzecz jest banalnie prosta.
Dynię myjemy i osuszamy.Wydrążamy pestki i kroimy na niewielkie kawałki które układamy na wyłożonych papierem do pieczenia blaszkach. Pieczemy ok 30-40 min w temperaturze 160 st. C aż dynia będzie miękka.
Upieczoną dynię studzimy a następnie obieramy ze skóry. Miękki miąższ miksujemy i mrozimy w woreczkach na mrożonki.
Makiełki zwane również makiami lub makówkami. Przepis pochodzi z 410. odcinka...
Odsłon: 2997
Forszmak to rewelacyjny sposób na wykorzystanie wędlin i mięs, które zostały...
Odsłon: 4578
Placki z kurczakiem i papryką to smaczny, sycący, łatwy i naprawę szybki pomy...
Odsłon: 74
Aromatyczna, doskonała zarówno na ciepło jak i zimno
Odsłon: 51
Nie wiem, jak u Was ale u mnie to był smak dzieciństwa. Pyszne, proste danie,...
Odsłon: 76
Prosty, pyszny obiad na patelni. Nieskomplikowany, a mega sycący!
Odsłon: 83
Placki z kurczakiem i papryką to smaczny, sycący, łatwy i naprawę szybki pomy...
Odsłon: 74
Aromatyczna, doskonała zarówno na ciepło jak i zimno
Odsłon: 51
Nie wiem, jak u Was ale u mnie to był smak dzieciństwa. Pyszne, proste danie,...
Odsłon: 76
Prosty, pyszny obiad na patelni. Nieskomplikowany, a mega sycący!
Odsłon: 83
Składniki
Dynię myjemy i osuszamy.Wydrążamy pestki i kroimy na niewielkie kawałki które układamy na wyłożonych papierem do pieczenia blaszkach. Pieczemy ok 30-40 min w temperaturze 160 st. C aż dynia będzie miękka. Upieczoną dynię studzimy a następnie obieramy ze skóry. Miękki miąższ miksujemy i mrozimy w woreczkach na mrożonki.
Przepisy Przetwory
Przetwory
Dżem rabarbarowy
Przetwory
Dżem truskawkowy przepis babci
Przetwory
Dżem z czarnej porzeczki
Przetwory
Kompot z truskawek na zimę
Dżem rabarbarowy
Chcesz wykorzystać rabarbar do stworzenia przetworu, w którym pozostawisz jeg...
Odsłon: 136
Dżem truskawkowy przepis babci
Truskawki są jednymi z najbardziej lubianych przez wszystkich owoców. Dżem tr...
Odsłon: 175