Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak przygotowany mus można pasteryzować w słoikach lub zamrozić. Dzięki temu można cieszyć się smakiem dyni przez cały rok.
Ciastka z maszynkiw lekko zdrowszej wesrji.Użyłam mąkę orkiszową, ksylitol i...
Odsłon: 6215
Fajnie jest czasami troszkę zaskoczyć rodzinę.
Odsłon: 192
JEŻELI CHCEMY DOBRZE UMRZEĆ, TO MUSIMY DOBRZE ŻYĆ - MOTTO VINCENZA PRIESSNITZ...
Odsłon: 148
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 284
Niebo na podniebieniu! Chrupiące z zewnątrz i pełne aromatu w środku. Sposób...
Odsłon: 497
Ciastka z maszynkiw lekko zdrowszej wesrji.Użyłam mąkę orkiszową, ksylitol i...
Odsłon: 6215
Fajnie jest czasami troszkę zaskoczyć rodzinę.
Odsłon: 192
JEŻELI CHCEMY DOBRZE UMRZEĆ, TO MUSIMY DOBRZE ŻYĆ - MOTTO VINCENZA PRIESSNITZ...
Odsłon: 148
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 284
Niebo na podniebieniu! Chrupiące z zewnątrz i pełne aromatu w środku. Sposób...
Odsłon: 497
Składniki
Dynię pokrój na mniejsze kawałki. Blaszkę wyłóż papierem do pieczenia. Dynię ułóż skórką do dołu. Piecz w piekarniku nagrzanym do 180 stopni C przez ok. 45 minut. Dynię obierz ze skórki. Zmiksuj przy pomocy blendera. Przełóż do plastikowych pojemniczków i zamroź.