Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak przygotowany mus można pasteryzować w słoikach lub zamrozić. Dzięki temu można cieszyć się smakiem dyni przez cały rok.
Dynię pokrój na mniejsze kawałki. Blaszkę wyłóż papierem do pieczenia. Dynię ułóż skórką do dołu. Piecz w piekarniku nagrzanym do 180 stopni C przez ok. 45 minut. Dynię obierz ze skórki. Zmiksuj przy pomocy blendera. Przełóż do plastikowych pojemniczków i zamroź.
Witajcie!!! Lubicie puree ziemniaczane? Ja uwielbiam, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 8291
W tej chwili możemy się cieszyć smakiem pysznej sezonowej dyni. To piękne war...
Odsłon: 1209
Szybka smaczna sałatka na różne okazje jak również jako dodatek do grilla.
Odsłon: 30
Szybkie i smaczne ciasto z miętą i czekoladą lekko orzeźwiające i pachnące mi...
Odsłon: 38
Szybka smaczna sałatka na różne okazje jak również jako dodatek do grilla.
Odsłon: 30
Szybkie i smaczne ciasto z miętą i czekoladą lekko orzeźwiające i pachnące mi...
Odsłon: 38
Składniki
Dynię pokrój na mniejsze kawałki. Blaszkę wyłóż papierem do pieczenia. Dynię ułóż skórką do dołu. Piecz w piekarniku nagrzanym do 180 stopni C przez ok. 45 minut. Dynię obierz ze skórki. Zmiksuj przy pomocy blendera. Przełóż do plastikowych pojemniczków i zamroź.
Przepisy Przetwory
Przetwory
Rabarbarowy curd
Przetwory
Lubczyk, czyli prawdziwe maggi:-)
Przetwory
Mielonka z boczku i szynki.
Przetwory
Pasztet w słoiczkach
Rabarbarowy curd
Popularny lemon curd to tradycyjny angielski przysmak, którego nikomu nie trz...
Odsłon: 261
Lubczyk, czyli prawdziwe maggi:-)
Niebywałe,jak w ciągu miesiąca u sąsiadki wyrosły ma prawie 1 metr okazałe k...
Odsłon: 579