Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tego przysmaku w naszym domu nie może zabraknąć bo wszystkim bardzo smakuje. To gęsty , ostro-słodki sos z kawałkami papryki. Dobry do pizzy, makaronu, do kanapek jako "przegryzka" a najlepszy do wyjadania łyżeczką prosto ze słoika.
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1710
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8252
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 703
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1252437
Polecam.
Odsłon: 1354
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1710
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8252
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 703
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1252437
Polecam.
Odsłon: 1354
Składniki
Na dno garnka wlać wino lub wodę, dodać obrane ze skórki i pokrojone pomidory, oczyszczoną z nasion paprykę, cebulę i resztę składników. Smażyć na wolnym ogniu często mieszając aż zgęstnieje. Sos powinien być słodko -ostry. Przełożyć do słoików i pasteryzować 10 minut.