Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tego przysmaku w naszym domu nie może zabraknąć bo wszystkim bardzo smakuje. To gęsty , ostro-słodki sos z kawałkami papryki. Dobry do pizzy, makaronu, do kanapek jako "przegryzka" a najlepszy do wyjadania łyżeczką prosto ze słoika.
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 377
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 11793
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 440
Tradycyjne mielone z dodatkiem suszonych śliwek i żurawiny w sosie chrzanowym...
Odsłon: 108
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 668
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 377
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 11793
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 440
Tradycyjne mielone z dodatkiem suszonych śliwek i żurawiny w sosie chrzanowym...
Odsłon: 108
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 668
Składniki
Na dno garnka wlać wino lub wodę, dodać obrane ze skórki i pokrojone pomidory, oczyszczoną z nasion paprykę, cebulę i resztę składników. Smażyć na wolnym ogniu często mieszając aż zgęstnieje. Sos powinien być słodko -ostry. Przełożyć do słoików i pasteryzować 10 minut.