Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tego przysmaku w naszym domu nie może zabraknąć bo wszystkim bardzo smakuje. To gęsty , ostro-słodki sos z kawałkami papryki. Dobry do pizzy, makaronu, do kanapek jako "przegryzka" a najlepszy do wyjadania łyżeczką prosto ze słoika.
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 764
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 407
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15167
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1849
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 764
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 407
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15167
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1849
Składniki
Na dno garnka wlać wino lub wodę, dodać obrane ze skórki i pokrojone pomidory, oczyszczoną z nasion paprykę, cebulę i resztę składników. Smażyć na wolnym ogniu często mieszając aż zgęstnieje. Sos powinien być słodko -ostry. Przełożyć do słoików i pasteryzować 10 minut.