Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tego przysmaku w naszym domu nie może zabraknąć bo wszystkim bardzo smakuje. To gęsty , ostro-słodki sos z kawałkami papryki. Dobry do pizzy, makaronu, do kanapek jako "przegryzka" a najlepszy do wyjadania łyżeczką prosto ze słoika.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25908
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3165
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1403
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25908
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3165
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1403
Składniki
Na dno garnka wlać wino lub wodę, dodać obrane ze skórki i pokrojone pomidory, oczyszczoną z nasion paprykę, cebulę i resztę składników. Smażyć na wolnym ogniu często mieszając aż zgęstnieje. Sos powinien być słodko -ostry. Przełożyć do słoików i pasteryzować 10 minut.