Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj przedstawiam przepis na rybkę w zalewie pomidorowej. Rybę możemy przyrządzić na wiele sposobów. W każdej postaci smakują wybornie i są bardzo zdrowe, dlatego podczas codziennych zakupów powinniśmy o nich pamiętać i przyrządzać je jak najczęściej. Jeżeli jednak jesteśmy znudzeni tradycyjnym serwowaniem ryby, spróbujmy czegoś oryginalnego.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 258
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 2815
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1838
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3548
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 28879
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 258
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 2815
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1838
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3548
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 28879
Składniki
Rybę gotujemy 10 minut. Ugotowaną oddzielamy od ości i skóry. Cebulę gotujemy w wywarze z ryby około pół godziny - aby była miękka. Rozdrobnioną rybę zalewamy gorącym wywarem z olejem. Mieszamy dokładnie i nakładamy do słoików. Słoiki gotujemy 10 minut.