Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj przedstawiam przepis na rybkę w zalewie pomidorowej. Rybę możemy przyrządzić na wiele sposobów. W każdej postaci smakują wybornie i są bardzo zdrowe, dlatego podczas codziennych zakupów powinniśmy o nich pamiętać i przyrządzać je jak najczęściej. Jeżeli jednak jesteśmy znudzeni tradycyjnym serwowaniem ryby, spróbujmy czegoś oryginalnego.
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 649
Zupa ogonowa to jedno z klasycznych to dań kuchni polskiej, które z powodzeni...
Odsłon: 75565
Zdrowa, smaczna sałatka śniadaniowa.
Odsłon: 1632
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 649
Zupa ogonowa to jedno z klasycznych to dań kuchni polskiej, które z powodzeni...
Odsłon: 75565
Zdrowa, smaczna sałatka śniadaniowa.
Odsłon: 1632
Składniki
Rybę gotujemy 10 minut. Ugotowaną oddzielamy od ości i skóry. Cebulę gotujemy w wywarze z ryby około pół godziny - aby była miękka. Rozdrobnioną rybę zalewamy gorącym wywarem z olejem. Mieszamy dokładnie i nakładamy do słoików. Słoiki gotujemy 10 minut.