Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nieśmiertelna królowa stołu sałatka jarzynowa czyli sałatka warzywna. Zajadano się nią przy każdej okazji, na prywatkach , imieninach czy w święta. Sałatkę tworzyły zanurzone w majonezie warzywa. Czasami dodawano do niej szynkę oczywiście im więcej jej było w sałatce tym sałatka była bardziej wykwintna.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 58
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 173
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2829
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4207
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 58
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 173
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2829
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4207
Składniki
Marchewki, pietruszkę, selera i ziemniaki wyszoruj i ugotuj. Po wystudzeniu obierz Jajka ugotuj na twardo ostudź i obierz. Cebulę i jabłko obierz .
Wszystkie warzywa oraz jajka pokrój w kostkę, dodaj majonez, musztardę i śmietanę odsączony groszek. Dopraw do smaku solą i pieprzem.
Przed podaniem udekoruj dowolnie np.papryką , jajkiem, szczypiorkiem lub natką pietruszki. Schłódź w lodówce.