Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nieśmiertelna królowa stołu sałatka jarzynowa czyli sałatka warzywna. Zajadano się nią przy każdej okazji, na prywatkach , imieninach czy w święta. Sałatkę tworzyły zanurzone w majonezie warzywa. Czasami dodawano do niej szynkę oczywiście im więcej jej było w sałatce tym sałatka była bardziej wykwintna.
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 37356
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 42
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 119
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 110
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 37356
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 42
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 119
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 110
Składniki
Marchewki, pietruszkę, selera i ziemniaki wyszoruj i ugotuj. Po wystudzeniu obierz Jajka ugotuj na twardo ostudź i obierz. Cebulę i jabłko obierz .
Wszystkie warzywa oraz jajka pokrój w kostkę, dodaj majonez, musztardę i śmietanę odsączony groszek. Dopraw do smaku solą i pieprzem.
Przed podaniem udekoruj dowolnie np.papryką , jajkiem, szczypiorkiem lub natką pietruszki. Schłódź w lodówce.