Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czas zacząć robić przetwory na zimę.Cukinia, ogórki, marchewka i cebula. Sałatka idealna jako dodatek do obiadów. Polecam
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 244
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 2420
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1831
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3532
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 28415
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 244
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 2420
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1831
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3532
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 28415
Składniki
Ogórki, cukinię, cebulę i marchewkę poszatkować i posolić. Włożyć do dużej miski i odstawić na 2 godziny.
Do dużego garnka wlać olej, ocet, dodać cukier, sól, natkę pietruszki i pieprz. Dodać odciśnięte z soku warzywa (ogórki,marchewkę, cukinię i cebulę). Gotować około 15 minut. Gorące przekładać do słoików. Pasteryzować 15 minut.