Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czas zacząć robić przetwory na zimę.Cukinia, ogórki, marchewka i cebula. Sałatka idealna jako dodatek do obiadów. Polecam
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 20
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 55
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 88
Na wstępie zachwalę nie samo danie, lecz wolnowar, który jest nie tylko wybaw...
Odsłon: 26
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 62
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 20
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 55
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 88
Na wstępie zachwalę nie samo danie, lecz wolnowar, który jest nie tylko wybaw...
Odsłon: 26
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 62
Składniki
Ogórki, cukinię, cebulę i marchewkę poszatkować i posolić. Włożyć do dużej miski i odstawić na 2 godziny.
Do dużego garnka wlać olej, ocet, dodać cukier, sól, natkę pietruszki i pieprz. Dodać odciśnięte z soku warzywa (ogórki,marchewkę, cukinię i cebulę). Gotować około 15 minut. Gorące przekładać do słoików. Pasteryzować 15 minut.