Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czas zacząć robić przetwory na zimę.Cukinia, ogórki, marchewka i cebula. Sałatka idealna jako dodatek do obiadów. Polecam
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3834
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414677
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2376
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3834
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414677
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2376
Składniki
Ogórki, cukinię, cebulę i marchewkę poszatkować i posolić. Włożyć do dużej miski i odstawić na 2 godziny.
Do dużego garnka wlać olej, ocet, dodać cukier, sól, natkę pietruszki i pieprz. Dodać odciśnięte z soku warzywa (ogórki,marchewkę, cukinię i cebulę). Gotować około 15 minut. Gorące przekładać do słoików. Pasteryzować 15 minut.