Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosta w przygotowaniu sałatka ogórkowa. Dodatek czosnku sprawia, że jest pikantna, zaś cukier łagodzi jej ostrość . Odrobina koperku nadaje sałatce dodatkowy ciekawy smak.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 55
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9306
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 973
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1130
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 55
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9306
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 973
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1130
Składniki
Ogórki obieramy ze skórki, kroimy w plastry i przekładamy do miski. Dodajemy czosnek /możemy dodać więcej lub mniej/- drobno posiekany lub przeciśnięty przez praskę. Dodajemy również sól, cukier, ocet, ziele angielskie, pieprz i olej oraz koperek. Wszystko mieszamy i odstawiamy na godzinę. Po tym czasie przekładamy wraz z wytworzonym sokiem do słoików lekko ubijając. Słoiki pasteryzujemy ok. 10 min.