Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super zapas na zimę.
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 123
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 332
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 123
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 332
Składniki
Wykonanie: Paprykę opłukać, oczyścić z nasion i posiekać razem z cebulą. Następnie zalać wrzącą wodą i odstawić na 10 minut, po czym dokładnie odcedzić. Ocet zagotować z cukrem i przyprawami, włożyć warzywa i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut pod przykryciem. Gorącą sałatkę przełożyć do wyparzonych słoików, szczelnie zakręcić i odwrócić do góry dnem do wystygnięcia.