Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super sałatka do obiadu w zimie.
Pyszna i prosta pasta jajeczna.w sam raz do razowego chleba :)
Odsłon: 13
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 129
Smaczny, efektowny, a przy tym prosty w przygotowaniu placek.
Odsłon: 142
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 246
Pyszna i prosta pasta jajeczna.w sam raz do razowego chleba :)
Odsłon: 13
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 129
Smaczny, efektowny, a przy tym prosty w przygotowaniu placek.
Odsłon: 142
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 246
Składniki
Wykonanie: Pieczarki ugotować w osolonej wodzie z dodatkiem kwasku cytrynowego i odcedzić. Paprykę oczyścić z nasion, pokroić razem z cebulą, posolić obficie i odstawić na dwie godziny, po czym dokładnie odcisnąć. Z podanych składników ugotować zalewę, wszystkie warzywa połączyć razem, przełożyć do wyparzonych słoików, zalać zalewą, włożyć przyprawy, szczelnie zakręcić. Pasteryzować przez 10 minut.