Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super sałatka do obiadu w zimie.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 734
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11170
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3963
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1372
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 734
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11170
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3963
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1372
Składniki
Wykonanie: Pieczarki ugotować w osolonej wodzie z dodatkiem kwasku cytrynowego i odcedzić. Paprykę oczyścić z nasion, pokroić razem z cebulą, posolić obficie i odstawić na dwie godziny, po czym dokładnie odcisnąć. Z podanych składników ugotować zalewę, wszystkie warzywa połączyć razem, przełożyć do wyparzonych słoików, zalać zalewą, włożyć przyprawy, szczelnie zakręcić. Pasteryzować przez 10 minut.