Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super sałatka do obiadu w zimie.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 200
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 901
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1817
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3458
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 27305
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 200
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 901
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1817
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3458
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 27305
Składniki
Wykonanie: Pieczarki ugotować w osolonej wodzie z dodatkiem kwasku cytrynowego i odcedzić. Paprykę oczyścić z nasion, pokroić razem z cebulą, posolić obficie i odstawić na dwie godziny, po czym dokładnie odcisnąć. Z podanych składników ugotować zalewę, wszystkie warzywa połączyć razem, przełożyć do wyparzonych słoików, zalać zalewą, włożyć przyprawy, szczelnie zakręcić. Pasteryzować przez 10 minut.