Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super sałatka do obiadu w zimie.
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 980
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1058
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2109
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 980
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1058
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2109
Składniki
Wykonanie: Pieczarki ugotować w osolonej wodzie z dodatkiem kwasku cytrynowego i odcedzić. Paprykę oczyścić z nasion, pokroić razem z cebulą, posolić obficie i odstawić na dwie godziny, po czym dokładnie odcisnąć. Z podanych składników ugotować zalewę, wszystkie warzywa połączyć razem, przełożyć do wyparzonych słoików, zalać zalewą, włożyć przyprawy, szczelnie zakręcić. Pasteryzować przez 10 minut.